Palvelut

Tuote- ja mallistosuunnittelu. Vaatetusyritysten tarpeisiin suunniteltuja mallistokokonaisuuksia ja konsepteja. Ideakansiot, luonnokset, viivapiirrokset, työohjeet sekä mallistokoosteet.

Vaatesuunnittelu. Asiakkaan tarpeisiin suunniteltuja, yksilöllisiä asukokonaisuuksia arkeen, juhlaan sekä kisa- ja esiintymistilaisuuksiin. Suunnittelun lähtökohtana mm. vartalon erityispiirteet, tyylipersoonallisuus, värimaailma, teema ja musiikki.

Mittatilausvaatteet. Unelmien hääpuku, persoonallinen juhla-asu, kisa- tai esiintymisasut toiveiden mukaan. Mittatilaustyöt valmistetaan käsityönä Ira’s Studiolla Kankaanpäässä. Mittaukset ja sovitukset voidaan tehdä joko paikanpäällä tai asiakkaan tiloissa. Mittatilaustyöt voidaan tehdä asiakkaan suunnitelman pohjalta tai hyödyntäen Ira’s Studion suunnittelupalvelua. Täällä tehdään unelmista totta!

Pukeutumisneuvonta. Pukeutumisneuvonnassa autetaan asiakasta löytämään oma henkilökohtainen pukeutumistyyli, värimaailma sekä tunnistamaan vartalonmuoto ja sitä parhaiten pukevat vaatemallit. Mukaan annetaan henkilökohtaiset, selkeät ohjeet kuinka onnistua pukevissa asuvalinnoissa myös jälkikäteen.

Asusteet. Juhla-asuun sopivat laukut, hiuskorut ja muut asusteet käsityönä.

Vintage, Redesign ja Trashion. Käytetyille vaatteille voidaan antaa uusi elämä  muokkaamalla niiden istuvuutta, ulkonäköä, käyttötarkoitusta tai päivittämällä niitä nykyaikaisempaan ilmeeseen. Esimerkiksi vanhan hääpuvun uudelleen muokkaus.

Ota yhteyttä niin varataan sinulle aika. Olet lämpimästi tervetullut Ira’ Studiolle!